Termeni si conditii

 

Organizatorul concursului
 
Organizatorul este SC Techtarget SRL.
 
Durata concursului
 
Concursul se desfasoara in perioada 31 iulie 2010 - 31 iunie 2011, pe toata durata editiei 2010-2011 a campionatului de fotbal Liga 1.
 
 
Inscrierea in competitie
 
Concursul se desfasoara pe toata durata campionatului de fotbal Liga 1 editia 2010 - 2011.
Pentru a intra in competitie utilizatorii trebuie sa acceseze site-ul www.stiuscorul.ro sau link-ul acestuia de pe www.gsp.ro si sa se inregistreze in joc (baza IDunic), cu user si adresa de e-mail. Completarea formularului de inregistrare se face o singura data, apoi la fiecare intrare nu va mai fi nevoie decat sa te loghezi cu numele de utilizator si parola de pe ID unic. Toti userii care au deja cont pe ID unic vor intra in joc fara inscriere, urmand sa foloseasca userul si parola curenta.
 
 
Mecanismul jocului
        
Jocul nu poate fi accesat decit daca esti logat. Dupa ce te-ai logat selecteaza din partea dreapta a ecranului etapa pentru care vrei sa dai pronosticurile de scor. Scrie in casutele special amenajate scorurile pentru etapa de Liga 1 pentru care vrei sa concurezi. Nu uita sa alegi o partida pentru care sa folosesti jetonul bonus, cel care poate dubla sau tripla punctele.
Dupa ce ai ales scorurile celor 9 partide apasa butonul salveaza. Poti schimba orice scor, pina la inceperea meciului respectiv. Nu uita sa salvezi dupa fiecare modificare de scor facuta. - odata ce etapa s-a incheiat afla ce punctaj ai obtinut la finalul ei si pe ce loc te afli in clasamentul general si in clasamentul 4Win (4 etape). Prin interogarea bazei de date vei putea vedea atat pozitia curenta cat si cea anterioara in cursa pentru premiile lunare si pentru premiul final.
 
Clasamente
 
Clasamentele se alcatuiesc pe baza punctelor cumulate in urma pronosticurilor astfel:
 
Pronostic gresit
-10 pct
 Exemplu: Pentru meciul Steaua – Dinamo ai pariat 1-1 iar rezultatul a fost Steaua – Dinamo 1-2
 
Echipa castigatoare aleasa corect, scor gresit si diferenta de scor incorecta
+10 pct
 Exemplu: Pentru meciul Steaua – Dinamo ai pariat 1-0 iar rezultatul a fost Steaua – Dinamo 3-1
 
Echipa castigatoare aleasa corect, scor gresit si diferenta de scor corecta
+15 pct
Exemplu: Pentru meciul Steaua – Dinamo ai pariat 2-0 iar rezultatul a fost Steaua – Dinamo 3-1
 
Pronostic de egalitate nimerit, scor gresit
+20 pct
Exemplu: Pentru meciul Steaua – Dinamo ai pariat 0-0 iar rezultatul a fost Steaua – Dinamo 2-2
 
Rezultat corect
+30 pct
Exemplu: Pentru meciul Steaua – Dinamo ai pariat 1-2 iar rezultatul a fost Steaua – Dinamo 1-2
 
Jetonul de bonus x2 sau x3
- x2 sau x3 reprezinta numarul de multiplicare a punctelor obtinute la meciul cu jeton de bonus plasat in dreptul lui.
- x2 vor avea meciurile in care cel putin o echipa ocupa una dintre primele 4 pozitii in clasament la momentul desfasurarii etapei.
- x3 vor avea meciurile ce nu contin echipe clasate in primele 4 in clasament la momentul desfasurarii etapei.
Jetonul de bonus poate fi plasat in dreptul unui singur meci la fiecare etapa.
  
 
 
Desemnarea cistigatorilor si inmanarea premiului
Castigatorii sunt stabiliti in functie de clasamentul etapelor lunare 4win, precum si de clasamentul final.
Clasamentul unei etape de 4 saptamani (4win) este realizat prin ordonarea descrescatoare a punctajului (cel mai mare punctaj obtine locul 1 iar cel mai mic punctaj va obtine ultimul loc) pe care l-au obtinut utilizatorii in urma pronosticurilor.
 
Identificarea castigatorilor se va face pe baza CNP-ului.
Castigatorii vor fi instiintati de castigarea premiului printr-un e-mail trimis la adresa pe care acestia au furnizat-o la inscriere. In cazul in care cistigatorul nu raspunde la e-mail-ul trimis de organizator in timp de 30 de zile, premiul nu se va mai acorda.
 
Premiile constand in obiecte vor fi trimise prin posta pe adresele furnizate de catre cistigatori la inscriere. Sau vor fi ridicate pe baza de CI si proces verbal de predare primire de la sediul nostru.
Cistigatorii isi asuma corectitudinea adreselor trimise.
 
Stiuscorul.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul de joc pe parcursul sezonului.
Stiuscorul.ro isi rezerva dreptul de a bana utilizatorii care incearca sa exploateze eventuale bug-uri ale site-ului sau sa foloseasca diferite metode pentru a prejudicia accesul la site.
Nu este permisa utilizarea conturilor multiple. Mai exact un utilizator nu poate avea/administra mai mult de un cont pentru a participa la concurs. Stiucorul.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva toate conturile multiple ale aceluiasi utilizator.
Utilizatorii care vor fi prinsi trisind vor fi eliminati din concurs!
Sint interzise scripturile!
  
Dreptul de acces la date 
Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.
 
Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime, notificarea catre terti carora le-au fost dezvaluite datele.
 
Dreptul de opozitie
Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.
 
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine:
1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea aspecte;
 
2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari care intruneste conditiile prevazute la pct.1. Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.
 
Impozitul pe venitul obtinut Organizatorul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei).
 
In cazul cistigurilor in bunuri, valorile sint nete (adica din valoarea bruta a cistigului, organizatorul retine cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit).
 
Impozitul va fi retinut de catre societate si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Cistigatorii premiilor in bunuri sint beneficiarii cistigului plus
impozitul aferent. Impozitul va fi achitat de catre organizator. Premiile vor fi ridicate de la sediul organizatorului sau, dupa caz, vor fi trimise prin posta, pe adresa de domiciliu din actul de identitate al cistigatorului.
 
 
Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in
Romania. Prin participarea la concurs, participantii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
Angajatii SC Techtarget SRL, rudele de gradul I ale acestora, precum si
firmele colaboratoare implicate in derularea concursului nu au drept de participare.
 
In cazul in care cistigatorul nu detine dreptul legal de a avea CI/BI (nu a implinit virsta de 14 ani), acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului,dar numai cu acordul scris si pe baza datelor de identitate ale parintilor sau ale tutorelui legal.
 
Forta majora
Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati
naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale, etc. Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, dar nu inainte de a anunta participantii.
 
Alte prevederi
Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice
moment, in derularea promotiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-urile www.stiuscorul.ro si www.gsp.ro.
Regulamentul de desfasurare a concursului va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului si se va afla pe www.stiuscorul.ro. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la adresa de email contact@stiuscorul.ro pina la sfirsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.
Detalii despre concurs pe www.stiuscorul.ro.
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul organizatorului.

In cazul in care 2 sau mai multi concurenti se vor afla la egalitate, cu acelasi numar de puncte, departajarea dintre ei se va face dupa urmatoarele criterii:

1.  Primul criteriu: jucatorul care a nimerit cele mai multe scoruri corecte in respectivul 4Win (in cele 4 etape)
2.  Al 2-lea criteriu (daca vor avea numar egal de scoruri ghicite): jucatorul care a nimerit cele mai multe pronosticuri corecte (victorii sau egaluri).
3  Al 3-lea criteriu este tragerea la sorti.

- Techtarget isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

- Techtarget nu este raspunzator fata de user, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

- Participantii la concurs nu au voie sa se asocieze intre ei. Nu au voie sa-si divulge parolele intre ei sau sa-si divulge scorurile introduse pentru concurs.

- Un utilizator nu are voie sa gestioneze mai mult de un cont (atat la concursul stiuscorul cat si la concursul de QUIZ).

- La concursul de Quiz un utilizator poate castiga un singur premiu/luna.

Techtarget isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

NERESPECTAREA ACESTOR "TERMENE SI CONDITII" POATE DUCE LA SUSPENDAREA CONTULUI, BLOCAREA IP-ULUI SAU SUPORTAREA CONSECINTELOR LEGILOR ROMANESTI IN VIGOARE.