PDA

View Full Version : clasament CL

krisrot
10-01-2009, 11:03 AM
totusi, primiii useri din clasamentul CL sunt identici si la fel.
Poate cineva sa ne lamureasca?

Daca exista aceasta posibilitate de fraudare este grav si rusine atat celor care au facut-o si mai ales Admin-ului acestui site pentru slaba securitate.

luckyluciano
10-01-2009, 11:30 AM
Da, constat ca sunt la fel. E clar ca este acelasi om care a gestionat mai multe conturi. Si implicit CNP-uri. Din pacate poate oricine sa adune oricate CNP-uri din familie sau de la rude. Nu e nimic anormal in asta. Nu-l impiedica nimic sa faca useri la toti membrii familiei si sa joace pentru ei.

Stiu ca e deranjant, vom investiga sa vedem daca a exploarata vreun eventual bug. Din pacate nu pare a fi trisat. Pare doar a gestiona mai multe CNP-uri.

Oricum pentru a ridica eventualele premii fiecare castigator va fi identificat cu CNP-ul pe care l-a introdus la inceput, cand si-a facut contul.

Mai investigam, si va tin la curent.

bobo198
10-22-2009, 07:12 AM
de ce nu facetzi o chestie destul de inteligenta.sa nu se poata face cont decat de la un singur ip.ar rezolva toate problemele dupa parerea mea.

luckyluciano
10-22-2009, 09:44 AM
Destul de inteligenta ti se pare tie. Sa-ti spun ceva: nu e deloc inteligenta. Este foarte usor sa te loghezi pe site, din acelasi loc cu cate clase de IP-uri vrei.

de ce nu facetzi o chestie destul de inteligenta.sa nu se poata face cont decat de la un singur ip.ar rezolva toate problemele dupa parerea mea.