View Full Version : Champions League
rapidistudemine
09-18-2009, 11:32 AM
pronosticurile din champions league sunt separate?
luckyluciano
09-18-2009, 11:45 AM
Da, scrie si aici:
http://www.stiuscorul.ro/stiri/443/premiile-si-programul-concursurilor.html
Dar in acelasi timp se aduna si la clasamentul general.
rapidistudemine
09-19-2009, 08:06 AM
ok, mersi de info.
gherghiceanuionel
12-10-2010, 07:10 PM
Ce s-a intamplat cu a 6-a etapa din Champions League?
Se mai calculeaza aceasta etapa?
luckyluciano
12-16-2010, 07:45 AM
De spui ca nu s-ar calcula? Calculul etapei s-a facut in noaptea ultimei partide din etapa a 6-a de Ch League, mai exact miercuri spre joi noapte dupa ce s-au incheiat cele 8 meciuri de miercuri seara.
gherghiceanuionel
12-19-2010, 12:33 PM
De spui ca nu s-ar calcula? Calculul etapei s-a facut in noaptea ultimei partide din etapa a 6-a de Ch League, mai exact miercuri spre joi noapte dupa ce s-au incheiat cele 8 meciuri de miercuri seara.
Siteul nu mai functioneaza cum trebuie.
Aceeasi problema pe care am avut-o la a 6-a etapa de Champions League...am intampinat-o si pe celelalte campionate in aceasta ultima etapa.
Am mai salvat inca odata azi, ce s-a mai putut salva pana la ora cand am trimis acest mesaj.
Aceeasi problema si la alte doua username...unde administrez tot eu echipele.
Sunt curios daca echipele salvate azi vor puncta in etapa!
criticul
02-23-2011, 08:48 PM
gherghiceanuionel:Siteul nu mai functioneaza cum trebuie.
Aceeasi problema pe care am avut-o la a 6-a etapa de Champions League...am intampinat-o si pe celelalte campionate in aceasta ultima etapa.
Am mai salvat inca odata azi, ce s-a mai putut salva pana la ora cand am trimis acest mesaj.
================================================== ================
Se pare ca oamenii astia nu mai pun mare accent pe siteul asta,a ajuns unul de forma, banal.La campionatul spaniol o data s-au jucat 4 meciuri,o data 5 meciuri,a fost o adevarata bataie de joc,am pierdut in acele doua etape puncte foarte multe,fiindca meciurile anulate mi-ar fi adus destul de multe puncte,dupa scorurile puse de mine.
gherghiceanuionel
03-03-2011, 12:20 PM
gherghiceanuionel:Siteul nu mai functioneaza cum trebuie.
================================================== ================
Se pare ca oamenii astia nu mai pun mare accent pe siteul asta,a ajuns unul de forma, banal.La campionatul spaniol o data s-au jucat 4 meciuri,o data 5 meciuri,a fost o adevarata bataie de joc,am pierdut in acele doua etape puncte foarte multe,fiindca meciurile anulate mi-ar fi adus destul de multe puncte,dupa scorurile puse de mine.
Pe campionatul spaniol am mai salvat inca odata cele doua meciuri care se disputa astazi...in rest am pierdut meciurile.
Am stiut ca este etapa intermediara si mi-am pus pronosticurile luni, dar acum cand am intrat azi pe site...am observat ca apar fara pronosticuri puse.
De altfel...nici adminul acestui forum nu mai da raspunsuri la mesajele scrise de useri.
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.