PDA

View Full Version : Atentie la ora meciurilor

babai_luci
09-20-2009, 06:17 PM
Este 9:15 si inca se poate modifica scorul la dinamo-urziceni desi suntem in repriza a II-a.
Iar la Timisoara - Vaslui nu. Nu cred ca e corect

nightcrawler
09-20-2009, 06:43 PM
Deci, m-am uitat in top... majoritatea au 1-1 la meciul asta:mad:. Nu e corect fata de noi sa faca asa puncte.:( modificand scoru... in timpu jocului.

quashie
09-20-2009, 07:00 PM
nu e corect nici pentru cei care au mizat pe dinamo. Vina mare e a administratorului. Poate impaca pe toata lumea cumva.

luckyluciano
09-20-2009, 07:01 PM
A fost o eroare. Meciul Dinamo-Unirea Urziceni a fost scos din calcului acestei etape.

babai_luci
09-20-2009, 07:05 PM
Deacord cu acest lucru dar ce se intampla cu cei care au prins scorul pe bune si au pus si jokerul pe acest meci. Nu e cazul meu dar totusi!

quashie
09-20-2009, 07:09 PM
ar trebui verificate socrurile de la meci de pana n ora 20 00. si in functie de ele, sa se dea punctaje.

bgs1000
09-20-2009, 07:54 PM
Nu a fost corect sa eliminati meciul Dinamo-Unirea !!!! Trebuia sa tineti cont de ora pariurilor nu sa eliminati meciul ....
Eu am pierdut 30 puncte din cauza asta !
In cazul asta o sa renunt sa mai joc, nu vad ce sens are daca totul e schimbator aici ...

luckyluciano
09-20-2009, 08:04 PM
BGS1000, nu e nimic schimbator si nu ne-am dorit aceasta eroare. Si ne cerem scuze pentru asta. Nu ai pierdut niciun punct, pentru ca meciul nu a fost luat in calcul.

bgs1000
09-20-2009, 08:21 PM
Din punctul meu de vedere am pierdut 30p. Puteati sa scoateti un meci la care aveam 0 p si atunci nu pierdeam nimic ...

lagalaxy
09-20-2009, 11:50 PM
[QUOTE=luckyluciano;70]A fost o eroare. Meciul Dinamo-Unirea Urziceni a fost scos din calcului acestei etape.[/QUOTE

Si ce daca sa putut modifica pina cu juma de ora inainte?? Pe Vaslui cu Timisoara nu sa putut modifica cu 2.5 ore inainte. In top of that multi dumb asses au folosit 1-1...si Dinamo a cistigat. Asta nui deloc fair pt cei care au pus scorul corect si au pierdut 30 de puncte. Da asai la romani!!!!!..nai ce sa le faci.....toti am avut aceeasi sansa pina cu 30 de minute inainte si majoritatea au folosit 1-1 scor final chiar daca sa termiant 2-1. Asa ca nui fair Dinamo sa fie scoasa afara..so mai gindestet si poate il pui inapoi.......

adrian_d
09-21-2009, 04:49 AM
si eu am pierdut 30 puncte pe meciul Dinamo- Unirea; Tineti cont de ora la care s-a pariat si sa anulati pariurile celor care au pariat dupa inceperea meciului. Nu mi se pare fair-play pentru cei care au pariat corect ori deja sunt interese in jocul asta si incep favoritismele:mad:. Daca e asa atunci sa va fie rusine, consider ca am fost furat de cele 30 puncte care m-ar fi adus mai in fata cu 30 locuri in clasamentul general.

gerrard
09-21-2009, 05:50 AM
asa e si eu pusesem pe dinamo X(

bgs1000
09-21-2009, 05:54 AM
Asa puteti sa faceti oricand si puteti schimba situatia clasamentului dupa bunul plac, deci nu e corect ! Se puteau anula simplu rezultatele puse dupa 8:00. Era mul mai corect !

bgs1000
09-21-2009, 06:53 AM
2. De ce nu ati pus o cautare in paginile cu punctajele obtinute ? e foarte greu de cautat pagina cu pagina sau chiar din 10 in 10 ....

luckyluciano
09-21-2009, 07:06 AM
Toti considerati ca ati fost furati. Mai sunt inca vreo 1500 care pot considera acelasi lucru. Nu ati fost furati. Am scos meciul cand ne-am dat seama ca trecusera 80 de minute din el si inca se putea paria la el. Eroarea a fost a noastra, si ne cerem scuze pt asta. Dar nu puteti acuza de favoritisme. Puteam sa modificam scoruri dupa terminarea meciurilor daca am fi dorit sa favorizam pe cineva. Nu a fost si nu va fi cazul. Nu am facut jocul asta pentru a nu da premiile sau pentru a le da unora sau altora.

Inteleg nemultumirea si mahnirea voastra si altor cca 1500 de useri care au pariat 2-1 la acest meci, dar am considerat ca excluderea meciului din calulul etapei e cea mai potrivita alegere. Reluarea pronosticurilor date pana la ora 20:00 nu s-a putut face.

criticul
09-21-2009, 08:22 AM
Pai si eu am patit la fel. Am pus duminica dimineata scorurile la ultimele 4 meciuri, in ordinea data de cei de la Stiuscorul.Iar seara am observat cu stupoare ca ei nu modificasera ordinea meciurilor, astfel ca meciul Vasluiului, care era la ora 21,45, figura cu incepere de la ora 20,00, iar cel al lui Dinamo,care practic se juca la ora 20,00 figura cu ora de incepere 21,30.Eu am pus la meciul Dinamo-Urziceni 2-1 cu multe ore inainte sa inceapa el, seara puteam si eu sa modific scorul pana la ora 21,30, dar n-am facut-o.Mentionez ca atunci scorul era 1-1, deci exista sansa sa ramana asa.Dar am lasat scorul asa si am avut noroc in final.Obtinusem 30 de puncte, dar ei au hotarat sa scoata(stearga) meciul,nu sa raspunda cei care au gresit. Deci cu alte cuvinte, pentru prostia(neglijenta)lor ei ii acuza pe concurenti ca puteau sa profite de acest fapt.Pai nu era normal ca unii sa-ncerce sa profite de acest lucru?Astfel eu in loc sa am 30 de puncte dupa etapa asta am terminat-o cu 0 puncte, coborand de pe locul 447(9537) pe locul 618(9692) in clasamentul general, iar in 4Win 2 coborand de pe locul 1242(6113) pe locul 1893(6477).Pai asta-i treaba, oameni buni? :mad: Pe viitor cei care gresesc dintre cei responsabili cu site-ul si jocul SA PLATEASCA,nu mai aruncati vina PE JUCATORI,ca nu este nici frumos, nici principial!!

criticul
09-21-2009, 08:32 AM
@luckyluciano:

Atunci puteati face si cu meciul Vasluiului la fel.Meciul Vasluiului figura ca incepe la ora 20,00(ora gresita), cand el incepea de fapt la ora 21,45, deci puteam modifica scorul. As fi avut 10 puncte in aceasta etapa daca si acest meci ar fi fost scos.Am pus 2-2 si a fost 0-1, deci -10 ,final 0!!

P.S. Pe viitor ar fi bine cand se-ntampla astfel de cazuri fie modificati ordinea acelor meciuri fie,daca nu reusiti sa le modificati,atunci stergeti-le pe amandoua,nu doar unul, NU MAI UMBLATI CU JUMATATI DE MASURA fiindca nu este nici bine,nici frumos si nici principial !!

Inc-o chestie: facilitatea aceea din cont prin care se da posibilitatea de a cauta un jucator nu functioneaza defel !! La casutele acelea doua am incercat mai multe varianta de a cauta un jucator dar n-am reusit defel.La cea de utilizator se introduce numele sau cu care joaca,nu? Iar la nume se introduce numele sau,cu nume si prenume sau ce? Rog niste lamuriri amanuntite in acest sens.

bgs1000
09-21-2009, 09:56 AM
Scuze, dar tot nu inteleg logica voastra. Cel mai corect era sa lasati lucrurile asa cum au fost, cel putin toti aveau sanse egale. Atata timp cat v-ati trezit la timp si meciul nu era inca terminat, putea fi lasat asa. In nici un concurs nu se permite interventia ulterioara in derularea acestuia ! Nu spun asta pentru ca ma consider mare pierdant (oricum am intrat doar din etapa asta si am ratat primele doua meciuri) dar daca e concurs sa fie corect si regulile sa se mentina pe toata perioada concursului.
Iar motivatia ca nu s-au putut lua in considerare pronosticurile puse pana la ora 8:00 iarasi nu o inteleg: sa fie din cauza ca nu inregistrati in baza de date ora pronosticului ?

luckyluciano
09-21-2009, 10:30 AM
@criticul

Merge cautarea.

La sectiunea utilizator trebuie sa introduci username-ul celui pe care-l cauti.
La sectiunea nume trebuie cautat dupa nume, prenume sau nume si prenume. Problema e ca cei care-si fac cont sunt obligati sa-si introduca doar username, email, si parola. Nu sunt obligati sa-si introduca nume si prenume. Astfel majoritatea au username insa nu au nume si prenume introduse in campurile optionale. Din pacate asta a fost politica de inregistrare a lui IDunic. Si cum site-ul este integrat in IDunic, se supune relulilor de intregistrare ale IDunic.

Daca insa Gigel Patratel isi introduce numele si prenumele, el va putea fi gasit din casuta de cautare "nume" dupa urmatorii termeni: "gigel", "patratel" si "gigel patratel". Nu-l vei gasi daca vei cauta dupa "patratel gigel".

zalauanul
09-21-2009, 10:35 AM
A fost o eroare. Meciul Dinamo-Unirea Urziceni a fost scos din calcului acestei etape.

mda..singuru meci la care am nimerit scoru si voi il scoateti..si l-am pus 2-1 acum 3 saptamani..

criticul
09-21-2009, 11:44 AM
@criticul

Merge cautarea.

La sectiunea utilizator trebuie sa introduci username-ul celui pe care-l cauti.
La sectiunea nume trebuie cautat dupa nume, prenume sau nume si prenume. Problema e ca cei care-si fac cont sunt obligati sa-si introduca doar username, email, si parola. Nu sunt obligati sa-si introduca nume si prenume. Astfel majoritatea au username insa nu au nume si prenume introduse in campurile optionale. Din pacate asta a fost politica de inregistrare a lui IDunic. Si cum site-ul este integrat in IDunic, se supune relulilor de intregistrare ale IDunic.

Daca insa Gigel Patratel isi introduce numele si prenumele, el va putea fi gasit din casuta de cautare "nume" dupa urmatorii termeni: "gigel", "patratel" si "gigel patratel". Nu-l vei gasi daca vei cauta dupa "patratel gigel".

Acuma da,merge cautarea.:D . E ok.Sper sa-i pot gasi pe toti cei pe care-i caut dupa numele de utilizator. :)

lagalaxy
09-21-2009, 03:17 PM
Toti considerati ca ati fost furati. Mai sunt inca vreo 1500 care pot considera acelasi lucru. Nu ati fost furati. Am scos meciul cand ne-am dat seama ca trecusera 80 de minute din el si inca se putea paria la el. Eroarea a fost a noastra, si ne cerem scuze pt asta. Dar nu puteti acuza de favoritisme. Puteam sa modificam scoruri dupa terminarea meciurilor daca am fi dorit sa favorizam pe cineva. Nu a fost si nu va fi cazul. Nu am facut jocul asta pentru a nu da premiile sau pentru a le da unora sau altora.

Inteleg nemultumirea si mahnirea voastra si altor cca 1500 de useri care au pariat 2-1 la acest meci, dar am considerat ca excluderea meciului din calulul etapei e cea mai potrivita alegere. Reluarea pronosticurilor date pana la ora 20:00 nu s-a putut face.

Si pe Vaslui de ce nu lai scos? NU era correct sa scoti si meciul asta?........Toti au avut aceeasi sansa la dinamo- Urziceni....asa ca undei acuzatia de furat...cheat....etc?

luckyluciano
09-21-2009, 03:32 PM
Vasluiul nu l-am scos pentru ca nu aveam de ce. Au fost pentru toti aceleasi sanse. Toata lumea a putut paria pt meciul Vaslui-Timisoara pana la ora 20:00. Atat. Nu au fost oameni care ar fi beneficiat de sansa de a paria pe acel meci mai tarziu de ora 20.

adrian_d
09-21-2009, 07:14 PM
Doua lucruri mi se par stupide pana acum:
primul; Daca ai inceput un joc nu mai schimbi regulile pe parcurs, daca s-a pariat pe etapa a 7-a atunci sa fie etapa a 7-a ,iar cine greseste plateste, deci atata timp cat eu am pariat duminica dimineata 2-1 la meciul Dinamo-Unirea nu ma poate convinge nimeni ca nu am fost furat de cele 30 de puncte.
al doilea; Daca administratorul a gresit atunci n-are decat sa dea tuturor celor care au pariat punctele meritate, de ce sa platesc eu si alti 1500 pentru gresala altuia. Daca unii pot fi acuzati ca fiind trisorii ( cei care au pariat dupa inceperea meciului) atunci eu care am pariat cinstit ( cum e si cazul altora) ma simt jignit. O vorba din batrani spune ca hotul neprins e om cinstit. Daca nu puteti dovedii pe cei care au pariat dupa ora inceperii meciului atunci va rog sa-i considerati pe toti de buna credinta si sa repuneti meciul cu punctele fiecaruia in concurs.

esku
09-21-2009, 10:04 PM
Puteam sa modificam scoruri dupa terminarea meciurilor daca am fi dorit sa favorizam pe cineva. Nu a fost si nu va fi cazul.

...si sunt sigur ca premiile "ajung la cine trebuie" ;)

La felul in care administrati acest joc .. am dreptul sa cred cu tarie asta! Se vede cat stiti sa respectati regulamentul!

quashie
09-22-2009, 07:19 AM
Astfel eu in loc sa am 30 de puncte dupa etapa asta am terminat-o cu 0 puncte, coborand de pe locul 447(9537) pe locul 618(9692) in clasamentul general, iar in 4Win 2 coborand de pe locul 1242(6113) pe locul 1893(6477).

eu ce sa mai zic? in loc sa fiu in primii 30 sunt pe locul 50 la general. pusesem 1 0 pe dinamo. adica am pierdut 15 puncte.

lagalaxy
09-22-2009, 08:03 PM
...si sunt sigur ca premiile "ajung la cine trebuie" ;)

La felul in care administrati acest joc .. am dreptul sa cred cu tarie asta! Se vede cat stiti sa respectati regulamentul!

Pai spunemi si mie o persoan responsabila in tara asta?? Asa ca jucativa pt fun nu pt puncte ca premiiile merg la bunica de administrator, matusa de administrator (care sigur a pus la Dinamo- Uziceni ceva scor gresit), fratele lui administrator, sora de administrator.....si mai dati sio masina la administrator......carei un HOT mare. Tot nu inteleg de ce a taiato pe Dinamo cu Urziceni cind scorul final a fost stabilit in minutul 90 cind deja nu se mai putea modifica nimik.......si majoritatea aveau 1-1. Eu am pierdut 30 de puncte si mas duce la judecator sa le iau inapoi da si astia is in greva...asa ca....ASA TARA AVEM, ASA administrator AVEM, ASA TRAIM....LA MAI BINE...si hai pune pe Dinamo inapoi sa mai tacem si noi......sau punema si pe mine pe lista de TV, masini, frigidere..cami tre si mie ......peace and love

babai_luci
09-22-2009, 08:05 PM
hai sa fim corecti eu am pariat 0-1 pe unirea pana la inceperea meciului dupa aceea am modificat 1-1 si dupa aceea am pus 2-1 nu ar fost corect sa castig 30 de puncte in loc de -10. Ca sa nu mai iau in calcul si jokerul intre 90 si -30 e difernta de 120 de puncte, daca nu se scotea meciul unii ar fi avut cu 120 de puncte mai mult, puncte care pe bune nu le-ar fi meritat. Daca exita o posibilitate de a bloca ulterior sau de a se reveni la rezultatele puse pana la ora 20 eram de acord dar altfel nu.

esku
09-27-2009, 09:26 PM
Atentie la ora meciului! Nici eu nu stiu exact ora, dar din cate imi amintesc anul trecut echipele din rusia jucau mai devreme (ora 18:00)

luckyluciano
09-28-2009, 12:35 PM
Stiu ESKU. O sa fie la 19:30 din cate stiu. Dar multmesc oricum.

gherghiceanuionel
04-16-2010, 10:43 AM
De cate ori intri sa-ti pui pronosticurile......deranjeaza ca pe unul din meciuri apare scris partea de sus a site-ului.....aceea cu Home, Cum joc, Regulament, etc.
Trebuie facut ceva....sa dispara acea anomalie.

luckyluciano
04-16-2010, 02:54 PM
Ce browser folosesti ? Si ce versiune ?

gherghiceanuionel
04-17-2010, 11:19 AM
Ce browser folosesti ? Si ce versiune ?
Internet Explorer.

luckyluciano
04-20-2010, 10:30 AM
Verifica acum te rog. Mai apare anomalia ?