View Full Version : Etapa a 7-a, meciul Dinamo - Unirea Urziceni
Tatutzu
09-21-2009, 08:23 AM
baieti, a disparut meciul lui Dinamo... unde e?
luckyluciano
09-21-2009, 09:14 AM
scrie pe prima pagina a site-ului, scrie la stiri, scrie pe forum.
Julien_Panti
09-21-2009, 11:11 AM
si de ce ma rog ca pentru incompetenta unuia (probabil tot el decide sa stearga meciul din lista) sa se vicieze clasamentul? spun viciere pt ca la 21.30 oricum scorul era 1-1 si cei care au modificat din orice in 1-1 s-au ars, cei care au jucat initial x sau 2 cistiga 10 pct (0 in loc de -10), iar cei care au jucat 1 pierd intre 10 si 30 pct? daca nu se putea reveni la ora 20 parerea mea e ca trebuia lasat meciul, eventual sa se faca sondaj.......
qwerty
09-21-2009, 12:37 PM
Nici mie nu mi se pare corect ca meciul Dinamo-Urziceni a fost scos. De exemplu, eu am nimerit scorul corect si il pusesem cu 2 zile inainte de meci. Ar trebui ca cei care au pus pronosticul pana la ora 20 sa isi primeasca punctele.
Tatutzu
09-21-2009, 12:55 PM
@qwerty: ai dreptate. gandeste-te la cel/cei care au pus scor corct 2-1 si au pus si x3
aceia au pierdut 90 de puncte. sau cei care au gresit scorul si au castigat, prin neplasarea pariului, 30 de puncte
e o diferenta de 120 de puncte. cam cate locuri in clasament credeti ca s-au pierdut/castigat (adica nu s-au castigat/pierdut) ?
eu am pus 2-0 pentru Dinamo. la mine nu e mare paguba, ca si asa, mi-am schimbat pariul de la 1-0 pt gaz metan, la 2-1 pt otelul din influenta lui frate-meu (sa-l strang de gat :)) ). dar ma gandesc la altii
adrian_d
09-21-2009, 08:21 PM
si de ce ma rog ca pentru incompetenta unuia (probabil tot el decide sa stearga meciul din lista) sa se vicieze clasamentul? spun viciere pt ca la 21.30 oricum scorul era 1-1 si cei care au modificat din orice in 1-1 s-au ars, cei care au jucat initial x sau 2 cistiga 10 pct (0 in loc de -10), iar cei care au jucat 1 pierd intre 10 si 30 pct? daca nu se putea reveni la ora 20 parerea mea e ca trebuia lasat meciul, eventual sa se faca sondaj.......
Sunt de acord cu ce s-a propus aici, sa se faca un sondaj... altfel e un abuz fata de cei care au pariat cinstit. Regulamentul jocului nu prevede asa ceva; anularea unui meci din cadrul unei etape. Jucam pe semi-etape?
TIPIC ROMANESC ...:mad: ce mai poate fi altceva de zis???
Traim in tara asta de rahat... plina de incompetenti si de nesimtire! Ca multi altii am ghicit scorul corect 2-1 ;) E drept modificasem in 2-2 cu o zi inainte... iar cu 4 ore inainte de meci am pus la loc 2-1 ;) Nu vad unde ar fi problema ca eu sa nu beneficiez de cele 30 de puncte... Nu ca as fi eu mai castigat cu punctele alea, dar e o chestie ce tine de regulament!
Eu sunt obligat sa il respect si o fac! Asa si ei sunt obligati sa il respecte, dar .... NU O FAC!
asta reprezinta o pata importanta pentru acest site si pentru brandul care il promoveaza ;) Neseriozitatea, nu face parte din joc! Fiti FAIR-PLAY! Cine a jucat corect sa i se atribuie punctele aferente, cine nu sa fie scos definitiv din joc!
Julien_Panti
09-22-2009, 06:01 PM
d-l luckyluciano este administrator se pare (cu atributii are nu stim), el a luat o decizie (buna pt unii, rea pt altii) si noi ne agitam degeaba pe aici. la jocul acesta el este "tatal nostru"
inca ceva - se pare ca lucreaza doar lunea.............:confused::confused:
Julien_Panti
09-22-2009, 06:11 PM
sunt nervos, dar gindesc
face o greseala mare el sau altul (numai el nu a stiut orele de disputare desi trebuia sa fie primul care o stie). ia si bani pt asta sau e admin benevol? apoi se spala pe maine cu "DECIZIA" inteleapta. softul e 0 daca nu poate restaura baza de date. sau poate nu stie cum?
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.