PDA

View Full Version : Propunere modificare regulament

sataro
03-19-2010, 05:48 PM
Buna ziua
Am observat o lipsa a regulamentului, (din punctul meu de vedere), deci propun urmatoarea regula:
Lipsa pronostic meci = -30 (minus 30) puncte de meci.
Respecte, Sataro !

gerrard
03-21-2010, 09:05 AM
nu chiar -30, da -10 ar fi bine frate ca aia care nu joaca daca noi luam -10 la un meci ei sa ia 0 si sa ne intreaca?

sataro
03-21-2010, 06:13 PM
Buna tuturor, salut gerrard !

Ideea e foarte simpla:
Te-ai inscris in concurs, esti activ, accesezi site-ul frecvent, pui scorul la toate etapele (mai mult sau mai putin inspirat) si ai un punctaj corect in clasament. O.K.
Sau
Te-ai inscris in concurs, nu te mai intereseaza, dar pozitia ta in clasament e (posibil) superioara jucatorilor activi. K.O.

Daca pierzi un scor cu jeton bonus X3 ai -30 puncte, deci ramane -30 puncte de meci nejucat.
E doar o propunere....
Respecte, Sataro

Sethmarian
03-23-2010, 07:46 AM
nu ii corect parerea mea!eu sunt activ si totusi am mai ratat cateva meciuri ca am fost ocupat cu una alta daca esti intrat de neinspirat sa zic asa asta ii problema ta!
Parerea mea ar fi ca ar trebui anulate conturile celor care nu au jucat nici un meci in ultimele 5 etape ar fi mai corect pt toata lumea

sataro
08-10-2010, 11:08 AM
Buna ziua

A inceput o noua editie a concursului Stiu Scorul si nu s-a facut nicio modificare a regulamentului...
Ca sa vedeti cum sta treaba, am un exemplu la indemana, etapa 3 :
-ocupantul locului 1 dupa 2 etape, catalinlazar , a jucat si a realizat -90 puncte pentru etapa 3, ajungand pe locul 16...
-ocupantul locului 17 dupa 2 etape, marchitan2, nu a jucat, 0 puncte si urca pe locul 10...

Mentionez ca nu am nimic personal cu cei doi jucatori, ci doar vreau sa remarc aceasta lacuna a regulamentului.
Propunerea mea e bine sa fie luata in consideratie.

O zi buna !

gerrard
08-10-2010, 06:02 PM
mi se pare corect ce zici, sunt de acord cu tine.

gerrard
09-28-2010, 07:32 PM
Nici chiar -30, dar sa fie -10 ca sa fie totul corect, ar fi bine sa implementati aceasta regula.

adi_din_buzau
10-17-2010, 08:00 PM
Si eu cred ca e corect sa se dea -10 (sau minus mai mult) pentru scor nepronosticat.
Cine da un pronostic la un meci, risca cel putin un -10,
iar cine nu da nici un pronostic la un meci ar trebui sa rsite cel putin tot atat.
Altfel, jocul ar implica si strategia de a miza numai pe meciurile mai sigure.

adi_din_buzau
10-17-2010, 08:04 PM
cumva un pronostic nepus echivaleaza cu un pronostic gresit? Daca da, atunci este OK si asa. Dar ar trebui specificat in Regulament.

adi_din_buzau
11-07-2010, 06:30 PM
cred ca un joc echitabil pentru toti ar insemna ca toti sa dea pronostic la fiecare meci.
Adica, cine nu da pronosticuri la toate meciurile unei etape, sa nu i se ia in considerare etapa si sa fie sanctionat cu niste puncte in minus, de pilda cu -10 la fiecare meci al etapei, ca si cum a gresit toate pronosticurile.